sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Haaste

Sain tämmöisen hauskan haasteen It's time for... blogin Jonnalta. :)

Haaste kulkee näin:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sinun pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun tulee kertoa kenen olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamisia.



11 asiaa minusta
1. Koska pääsääntöisesti teen iltavuoroa ja olen kotona töistä vasta klo 22, meillä syödään tosi myöhään. Kotiin -> lenkille -> ruuanlaitto -> syöminen. Oon tosi huono syömään mitään isompaa ennen iltaa, joten kaikkia suosituksia vastaan meillä syödään iltaruoka usein vasta klo 23-24. Se on useimmiten myös ainoa lämmin ruoka jonka syön. Voi miesparkaani joka pääsee jo klo 16 töistä aina. :P

2. En pysty syömään joitain ruokia niiden koostumuksen vuoksi. Tämmöisiä on esimerkiksi mandariinit ja viili. Tykkään molempien mausta mutta en siitä miltä ne tuntuu suussa. Tervetuloa ökkörefleksi.

3. Tuen monia eri eläinsuojelujärjestöjä aina tilaisuuden tullen. Lähinnä sydäntäni on ehkäpä Dog Force One jonka ruoka- ja tarvikekeräyksiin olen osallistunut useamman kerran. Ihmisiin kohdistuviin keräyksiin/kampanjoihin en osallistu kuitenkaan, vaan olen pitäytynyt näissä eläimiä koskevissa. Tämä ei johdu siitä etten välittäisi muista ihmisistä vaan koska kaikkia ei voi auttaa, olen valinnut kohteekseni eläimet. Suurinosa ihmisistä kuitenkin valitsee ne muut ihmiset joten en koe sädekehäni himmenevän siitä että itse ohjaan apuni muualle. Afrikan lasten sijaan siis meidän tukikohteita on mm. Romanian koirat.

4. Paras ystäväni on samalla exäni. Olemme pitäneet yhtä nyt 10v.

5. En voi sietää valkoista sisustuksessa. Yllätin itseni kuitenkin ja hankkimani uudet verhot on valkopohjaiset. Onneksi ne on niin kuviolliset ja värikkäät niin ne ei tunnu valkoisilta. :)

 6. Minulla on ollut lapsesta asti laktoosi-intoleranssi. Teini-iässä se muuttui oireettomaksi ja pystyin syödä mitä vaan melkein 10v ajan, kunnes pari vuotta sitten stressaava työ laukaisi sen taas ja nykyään ei meinaa edes hyla-tuotteet sopia. :/ Laktoosittomat on pop.

 7. Mulla on ollut aiemmin 7 vuotta piilokalju. Nyt välissä mentiin 2 vuotta irokeesillä, mutta koska oon laiska (ja rahaton) juoksemaan kampaajalla jatkuvasti, kasvatan nyt hiuksia keesin osalta. Ja hei, toki piilokalju on ja pysyy, tosin tällä kertaa kaljun osuus on vielä isompi kuin ennen, kiitos keesikauden. <3 Niin tykkään.

8. Minulla on virallinen kasvattajanimi hiirille ja hamstereille. Fakta joka saa ihmiset aina katsomaan kieroon. :D

 9. Pidän hirmuisesti omista ammateistani ja nykyisestä ei-ammattiini liittyvästä työstänikin, mutten silti tiedä mikä musta tulee isona. 

 10. Haaveilen vanhasta maatilasta jossa voisin elää nykyisen laumani kanssa maaseudun rauhassa, ihana mieheni jakaa saman haaveen onneksi kanssani. Mikäli tämä toteutuu tulevaisuudessa pankin avustuksella, liittyy jengiimme vähintään kanoja ja lampaita/vuohia. Miksei pari poniakin nauttimaan eläkepäivistään ja ehkä ihan nuorempikin hepo, tämä heppatyttö hinkuu satulaan aina kun mahdollista.

 11. Suurin pelkoni parisuhteessani on että mieheni jää jostain paitsi, koska minä en voi saada lapsia.

Vastaukset haastajan kysymyksiin 
 1.  Mikä on sulle intohimo? Eläimet ja niiden hyvinvoinnin edistäminen. Etenkin tuotantoeläimet vaatisivat paljon enemmän arvostusta kuin mitä ne Suomessakaan saavat.

2. Jos voisit piipahtaa millä tahansa vuosikymmenellä, mikä se olisi ja miksi? 50-luku on musta hirveän kiinnostava, varmaankin siellä. Ei mitään tarkempia perusteluja ole antaa.

3. Karkit vai jäätelö? Sipsit, suolaiset jutut on se mun heikkous. Mutta noista vaihtoehdoista varmaan karkki. En oo ikinä ymmärtänyt niitä naisia jotka kiskoo litran jätskipurkin kitusiinsa eikä tunnu missään, huh. :D Ehkä sekin vaikuttaa että mahavammaisena vatsa kestää aika huonosti maitotuotteita.

4. Onko sulla jokin erityinen harrastus? Kai tätä kynsitouhua (lue: hulluutta) voisi harrastukseksi sanoa? Eniten kuitenkin tulee harrastettua noiden eläinten kanssa; koirien kanssa lenkkeilyä 1-3h päivässä, näyttelyitä, agilityä, arkitottelevaisuutta ja viehehommia, kissojenkin kanssa pyörähdetään satunnaisesti näyttelyissä. Ja päivittäin toki vaan maataan sohvalla/sängyllä rakkauskasana ja paijataan ja halitaan karvalapsia. <3

5. Teet voileipää. Ensin leikkele ja sen päälle juusto vai ensin juusto ja sitten leikkele? Juusto, ei leikkelettä mun leivälle. Mutta juuston päälle sit tomaattia ja yrttejä, nam!

6. Onko sulla joku nolo teiniajoilta muistuva tyyli tai jokin muu vastaava, jonka tahtoisit unohtaa tai joko muistelet sitä nauraen. Mikä? Itseasiassa ei! Mun tyyli on kautta teiniaikojen pysynyt lähes samana. Nykyään ehkä vähän hillitympi, mutta mulla on esim. paljon käytössä edelleen vaatteita joita käytin yläasteellakin. Rokkimeininkiä sen olla pitää. :)

7. Jos tekee mieli laulella. Tapahtuuko se yksin ilman toisia korvia kuulolla vai ihan kaikkien kuullen? Yleensä yksin autossa. Oon harrastanut ennen enemmänkin lauluhommeleita jo koulunkin puolesta että muiden kuullen laulaminenkaan ei oo mikään maailmanloppu. Mutta kaikista parasta on ajella yksin maalaismaisemissa, hyvä musiikki pauhaten ja mukana laulaen.

8. Lempibändit/artistit? Mainittakoon lemppareista nyt äkkiseltään Stam1na, Mokoma, Volbeat, Herra Ylppö & Ihmiset, Maj Karma, Kotiteollisuus, The 69 Eyes, CMX, Kaija Koo, Jippu.... Aika pitkälti kotimaista siis. Jollain sairaalla tapaa pidän myös Jukka Pojasta. Mieheni bändi kuuluu myös lemppareihin suuresti, seuraavaa keikkaa odotellessa. :)

9. Mikä teillä kiinnittää ensimmäisinä huomion kakslahkeisissa? Varmaan semmoinen yleinen olemus. Muhun vetoaa pitkät hiukset, kalju, parta, terveen itsevarma olemus ja vähän semmoinen paha poika look. Pitkä, lihaksikas, kalju/pitkätukkainen ja tatuoitu mies on sellainen yhdistelmä joka lyö jalat velliksi. ;) <3

10. Omaatko erityisen aamurutiinin, joka toistaa itseään aamusta toiseen? No tietty aamulenkki (tai useampi, riippuen työvuorosta). Muuten ei oo mitään tiettyä paitsi mun täytyy joka aamu saada heräillä rauhassa. Herätyskello soi aina vähintään 1,5h ennen lähtöä sillä mä en kestä jos aamuisin on kamala kiire ja tohina päällä.

11. Mikä väri voittaa vaatetuksessasi? Onko se perinteinen musta :) Joo, aika perinteisesti musta. Tuleehan sinne sekaan heitettyä väriäkin toki, mutta omia inhokkeja on ruskea, sininen ja vihreä. Ennemmin tykkään kikkailla värillisillä asusteilla ja kynsillä. :) Pyykinpesussa kyllä välillä ärsyttää kun molemmilla on 98% vain mustia vaatteita, silmät menee solmuun kun niitä pyykkitelineestä lajittelee. :D


Minun kysymykset haastetuille
1. Paras vuodenaika?
2. Jos saisit parantaa/poistaa minkä tahansa asian maailmasta, mikä se olisi?
3. Paheesi?
4. Romanttisinta mitä sinulle on tehty?
5. Mikä biisi olisi sun elämän tunnusmusiikki?
6. Millaisessa elämäntilanteessa haluaisit olla 5v kuluttua?
7. Biletys vai kotimöllötys?
8. Jos saisit valita (ja olisi pakko valita) kumppanisi julkisuuden miehistä/naisista, kuka se olisi?
9. Kahvi vai tee?
10. Paras piirre/ominaisuus itsessäsi?
11. Kesäsuunnitelmasi?


Olen tylsä, enkä heitä haastetta sentään 11 henkilölle. Haastan tähän Fanin, Nonnun ja Mimosan. :)

1 kommentti: